Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Na Božićnom portalu postoji više načina oglašavanja:

1. Možete se oglašavati putem bannera/slikovnih oglasa ili tekstovnih oglasa raznih veličina iznad glavnog sadržaja portala ili u bočnim stupcima portala. Vaš oglas može biti jedan od više rotirajućih oglasa ili možete zakupiti oglasni prostor na odabranoj stranici gdje se onda neće prikazivati ostali rotirajući oglasi, već samo vaš oglas.

2. Oglašavanje je moguće i putem objavljivanja posebne stranice na portalu koja oglašava vašu djelatnost/ponudu putem fotografija - grafike - teksta a koja se uz tu stranicu oglašava i u sekciji portala o božićnim poklonima. Na ovaj način možete oglasiti vašu ponudu božićnih artikala, usluga ili posebnih blagdanskih akcija.

4. Možete se oglasiti i velikim samostalnim istaknutim oglasom na naslovnoj stranici portala, u dijelu predviđenom za glavni sadržaj portala.

Oglašavanje bannerima (slikovnim oglasima) ili tekstovnim oglasima moguće je i ako nemate već pripremljeni oglas. Uz malu nadoplatu cijene oglašavanja, administratori portala mogu kreirati oglas za vaše potrebe oglašavanja.

Slikovni oglasi mogu biti JPG, GIF, animirani GIF, PNG ili SWF oglasi.

Kontaktirajte nas s vašim upitima o tehničkim uvjetima oglašavanja na Božićnom portalu.

Periodi oglašavanja:

Božićni portal najposjećeniji je tijekom zime, neposredno prije i poslije te za vrijeme božićnih blagdana. No, portal je posjećen i tijekom cijele godine. Stoga nudimo dva termina oglašavanja:

Jednogodišnje oglašavanje od 31.01. - 09.11.
Blagdansko oglašavanje od 10.11. - 30.01.

Za detaljne informacije o cijenama i uvjetima oglašavanja kontaktirajte nas na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Podijeli ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn