Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dopušteno korištenje

Pisani materijali i slike na ovim stranicama vlasništvo su 05vizija.net, ukoliko to nije drugačije navedeno. Pregled materijala i sadržaja ove stranice moguć je u osobne svrhe. Svi objavljeni sadržaji ne smiju se kopirati. Kopiranje je moguće samo uz pismeni pristanak vlasnika stranica, pod uvjetom navođenja izvora informacija i autorskih prava. Veći dio slika objavljen na ovim stranicama, te grafika korištena u izradi bojanki autorsko je vlasništvo dizajnerice od koje je grafika kupljena. Grafika se ne smije kopirati i koristiti na drugim web stranicama. Puzzle koje su kreirane od fotografija za čije korištenje nije potrebna dozvola autora, kreirane su posebnim software-om i ne smiju se uvrštavati u vaše web zbirke, dozvoljena je samo njihova upotreba u osobne svrhe.

Odgovornost

Podaci objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i uz provjeru njihove vjerodostojnosti. 05vizija.net vrši provjeru dostavljenih informacija i nastoji objaviti točne i precizne informacije, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i potpunosti. Korisnici ovih stranica osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja. 05vizija.net ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, te za bilo kakve pogreške u njihovom sadržaju.

Na stranicama se nalaze i informacije trećih osoba i linkove na druge Web stranice. 05vizija.net ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i linkova, te ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Dostavljanje sadržaja i materijala

Dostavljanjem sadržaja i materijala (tekstovi i slike) za CroBožić.com, jamčite da je vlasnik materijala to dopustio te da 05vizija.net ima stalna i neopoziva prava i licenciju za korištenje tih materijala, njihovo objavljivanje i korištenje, adaptiranje, mjenjanje i distribuciju spomenutog materijala po cijelom svijetu, bez naknade i u bilo koju svrhu.

Korisnici

Korisnik se obvezuje da neće koristiti servise na CroBožić.com za objavljivanje ili širenje materijala čiji je sadržaj neistinit, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima; koji na bilo koji način krše postojeće pravne propise te je u suprotnosti s hrvatskim zakonima; koji je uvredljiv, pristran, prijeteći, vulgaran ili na bilo koji način može biti shvaćen kao kršenje građanskih prava. Korisnik se obvezuje da neće koristiti servise da bi razmjenjivao materijale eksplicitnog sadržaja. Korisnik se obvezuje da neće objavljivati osobne podatke drugih osoba bez njihovog znanja.

Privatnost

Korisnik je suglasan da 05vizija.net usluge koristi na vlastitu odgovornost. Informacije dobivene od CroBožić.com posjetitelja koriste se za pružanje određenih usluga na ovim stranicama. Korisnik odlučuje da li će pružiti zatraženu informaciju ili odustati od korištenja ponuđenih usluga.

Vaša privatnost i sigurnost nam je vrlo važna. 05vizija.net ovime jamči svim korisnicima da se podaci koji se na bilo koji način prikupe preko ovih Web stranica neće ustupati trećim osobama bez pristanka korisnika.

Oglasi

05vizija.net zadržava pravo objavljivanja komercijalnih oglasa na svim svojim Web stranicama. Svaka korespondencija ili poslovanje s oglašivačima isključivo je stvar oglašivača i korisnika koji se oglašava, a 05vizija.net nije odgovoran za štetu ili gubitak nastao kao rezultat takvog poslovanja ili same prisutnosti oglasa.

Podijeli ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn